Project manager

Ben jij altijd alles een stapje voor? Weet je precies wat klanten willen én ben jij goed met zowel mensen als cijfers? Dan ben jij een echte projectmanager in de dop. Ontwikkel jouw vaardigheden tot een professioneel niveau, met de Engelstalige trainingen van LinkedIn Learning. Van essentiële projectmanagementvaardigheden tot het effectief beheren van complexe projecten. Zodat deze altijd binnen de tijd, het budget en de scope blijven. Dan is je opdrachtgever blij en het team trots.

Start met deze opleiding

Voorkennis

Ga direct aan de slag met deze role based trainingen. Voorkennis heb je hier niet voor nodig. Wel goede people skills en affiniteit met organiseren en plannen. De rest leer je stap voor stap in de Engelstalige LinkedIn Learning trainingen. Van bewezen projectmanagementtechnieken en het maken van planningen in Microsoft Project tot het managen van risico’s en stakeholders. 

Doelgroep

Deze trainingen zijn geschikt voor jou als je wilt leren hoe je projecten effectief beheert. Op tijd, binnen budget en in scope. Met behulp van bewezen technieken.

Certificaat

Een erkende academische onderscheiding van LinkedIn.