Samenwerken met werkgever

Onze ambitie is: zoveel mogelijk mensen de kans bieden zich door te ontwikkelen en, indien nodig of gewenst, op weg helpen naar een mooie baan. Door een opleiding tot IT professional of door te werken aan de IT skills die voor allerlei beroepen belangrijk zijn. Dat valt prima samen met de groeiende behoefte van werkgevers om nieuwe, passend opgeleide medewerkers te vinden. Maar ook om huidige medewerkers bij te scholen zodat ze langdurig inzetbaar blijven.  We kunnen samen veel betekenen voor uw (toekomstige) medewerkers!

Voordelen voor werkgevers

We kijken naar de gewenste instroom van passend opgeleide medewerkers vanuit de kandidaten die zich bij Werk in het Vooruitzicht hebben aandienen. Of zetten een programma op waarbij we de kandidaten werven, selecteren en opleiden, afgestemd op de behoefte van de organisatie.

Gaan we samenwerken?

Op zoek naar medewerkers met de juiste IT skills? Wij helpen je om in contact te komen met kandidaten die open staan voor een carrièreswitch en jouw organisatie willen versterken. Laat het ons weten. Wij gaan graag de samenwerking aan.

Kom in contact als werkgever

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
This site is registered on wpml.org as a development site.