Leren solliciteren

Alle informatie over een sollicitatie vind je hier. Je vindt trainingen om je voor te bereiden op het schrijven van een brief of het voeren van een sollicitatiegesprek. Ook leer je hoe je jezelf presenteert op LinkedIn. Je kan je ook inschrijven op interactieve sessies die over deze onderwerpen gaan.

Ontwikkel jouw soft skills

Met deze trainingen ga jij aan de slag met je persoonlijke vaardigheden. Die zijn net zo belangrijk als de inhoudelijke kennis die je nodig hebt! Trainingen om je soft skills te ontwikkelen worden aangeboden via LinkedIn Learning en zijn allemaal in het Engels. Aan de hand van video’s verbeter jij je soft skills.

Begin met de soft skills

Digitaal benutten van je lichaamstaal

Je lichaamstaal is bepalend voor een succesvolle sollicitatie of voor een online video-overleg. In de virtuele wereld is het lastig communiceren, omdat lichaamstaal niet altijd goed wordt doorgegeven via de camera. Dáár gaan wij iets aan veranderen. Sluit je aan bij samenwerkingsexpert Erica Dhawan; zij legt je uit hoe je je digitale lichaamstaal gebruikt bij online communicatie. Ontdek waarom het belangrijk is om antwoorden zorgvuldig te formuleren en hoe je je gevoelens het best uit. Met deze tips leer je zowel online als offline daadkrachtig te communiceren.

Doe de training

Voorbereiden op een nieuwe baan?

Klaar voor je volgende baan? Bereid je goed voor om de stap op de huidige arbeidsmarkt te zetten. Jolie Miller laat zien hoe je een geweldig plan maakt voor het zoeken naar je volgende baan. Ze leert hoe je kansen creëert die passen bij je interesses en doelen. Jolie legt uit hoe je jezelf op de beste manier aan werkgevers presenteert en met een goed ontworpen LinkedIn-profiel, cv en sollicitatiebrief onderscheidend bent.

Ze legt uit hoe je omgaat met speciale situaties, zoals ontslag, herintreding van medewerkers of het wisselen van functie of branche. Bovendien deelt ze tips die je helpen om een geweldige eerste – en blijvende – indruk te maken in sollicitatiegesprekken. Ook het onderhandelen over je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden horen daarbij!

Doe de training

Haal meer uit LinkedIn

Of je nu een leuke baan hebt, werkt als ondernemer, ander werk zoekt, geen werk hebt of nog studeert: bijna iedereen heeft tegenwoordig een LinkedIn-profiel. Maar haal jij alles uit LinkedIn wat er in zit?

Hoe vaak Google jij iemand voordat je hem of haar ontmoet? Regelmatig, zo ervaren wij het in ieder geval. Het is een goede voorbereiding op de ontmoeting met een nieuwe opdrachtgever of klant. En reken maar dat anderen ook jouw checken via Google!

Het internet speelt een enorme rol bij het leggen van nieuwe contacten. Daarom hier 5 redenen waarom een professioneel LinkedIn profiel belangrijk is. Ook als je niet op zoek bent naar een nieuwe baan. Het is dé plek voor je professionele online presentatie, want nogmaals: mensen zoeken naar jou!

Doe de training