Begeleiding

Werk in het Vooruitzicht kan je adviseren en begeleiden bij de ontwikkelstappen naar de baan die past bij jou. Naast de Beroepentest die je op het platform kunt doen, helpen we je door middel van een Persoonlijkheidsverkenning nog beter inzicht te krijgen in je persoonlijkheid, je interesses, competenties en drijfveren en welke beroepen daar goed bij passen.

In een Ontwikkeladvies bespreken we hoe jouw ontwikkeltraject eruit kan zien: hoe je gaat werken aan je kennis, vaardigheden en competenties en welke trainingen je kunt volgen. Naast het kosteloze leeraanbod via LinkedIn Learning en Microsoft Learn vind je een uitgebreid aanbod aan kosteloze trainingen bij andere opleiders. Afhankelijk van jouw situatie en behoefte, begeleiden we je ook tijdens een opleiding. We houden de vinger aan de pols over hoe je voortgang is en of er eventuele hobbels zijn die het leren in de weg staan.

Er zijn ook opleidingsprogramma’s waaraan een baan verbonden is. Bij het succesvol afronden van een opleidingsprogramma, treed je dan in dienst bij een werkgever. Voor zo’n traject doorloop je eerst wel een selectieprocedure waarbij je ook in contact komt met de toekomstige werkgever. Daarnaast kunnen we ook met je kijken of er passende vacatures zijn in ons netwerk van werkgevers.

Wil je meer weten of advies en begeleiding of je aanmelden?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen contact met je op.